Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g3.6g13kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Paistijauheliha, snellman3.6g6.2kcal0.4g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g4.1g6.6kcal0.3g0.5g0.3g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.1g1.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g56kcal2.4g6g2g0.6g
Valittu annoskoko13g28kcal1.2g3g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.6g1.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g223kcal9.6g24g8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310716