Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g5.3g29kcal0.1g0.1g3.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.2g10kcal0.7g1.4g0.7g0.3g
Canderel makeutusjauhe0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g107kcal1.8g4.6g10.2g0.6g
Valittu annoskoko13g54kcal0.9g2.3g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g27kcal0.5g1.2g2.6g0.2g
Arvot/100g100g423kcal7.1g18.1g40.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655