Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g3.9g8.6kcal0.4g0.4g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suolapähkinä 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g25kcal1g1.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko13g12kcal0.5g0.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g98kcal4g7.1g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125