Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g3.5g4.4kcal0.7g0g0.2g0g
Pekoni (Dulano)0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Porkkana 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g20kcal1.6g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko13g10kcal0.8g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g78kcal6.3g2.4g4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067