Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale4.7g6.1kcal0.8g0.1g0.3g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras2.5g8kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1.3g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g40kcal3g3.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko13g20kcal1.5g1.8g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.8g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g160kcal11.9g14.3g6.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789