Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g4g3.9kcal0.3g0.5g0g0.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)4.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Makaroni, pasta 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Pinaatti 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g25kcal0.8g3.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko13g12kcal0.4g1.8g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g98kcal3.2g14.3g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284