Pizzapannari

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Riko kananmunat kulhoon, lisää jauhot ja puolet maidosta.

Sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito.

Anna turvota muutama minuutti.

Sulata margariini ja lisää taikinan joukkoon.

Sulata ja valuta pinaatti ja lisää taikinaan.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Suikaloi kinkku ja levitä se fetan ja kesäkurpitsasuikaleiden kanssa pellille.

Mausta pizzamausteella ja mustapippurilla.

Huuhtele ja viipaloi tomaatit.

Asettele pannukakun päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja pizzamaustetta.

Paista 25–30 minuuttia.

Tarjoa jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Zeniitti

Nooruska sanoi...

Ihana! Tätä pakko testata :)

keskiviikko 15.10.2008 klo 16:38

Laku78 sanoi...

Ja tätähän tehdään ensi viikolla! Nam!

sunnuntai 11.01.2009 klo 23:31

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.2g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.6g9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Oivariini vähärasvainen0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Pinaatti 1g0.1kcal0g0g0g0g
Kinkku, ylikypsä saunapalvi, HK (11g)1g0.9kcal0.2g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Feta 20 % (Arla apetit ), annos 100g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g32kcal1.8g4.2g1g0.2g
Valittu annoskoko13g16kcal0.9g2.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g126kcal7g16.4g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56308