Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Korppujauho 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki1.3g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g30kcal1.2g3.8g1.2g1g
Valittu annoskoko13g15kcal0.6g1.9g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.3g1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g117kcal4.7g14.8g4.7g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174