Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.2g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)3.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Neilikka, annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.5g4.4kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g78kcal1.2g12g2.6g0.4g
Valittu annoskoko13g39kcal0.6g6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g20kcal0.3g3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g306kcal4.7g47.2g10.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450