Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.5g13kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Kookoshiutale 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0.1g
Hasselpähkinä 0.6g3.8kcal0.1g0g0.4g0.1g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)1.7g8.2kcal0.1g1.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g90kcal1.8g13.2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko13g45kcal0.9g6.6g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g23kcal0.5g3.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g354kcal7.1g52g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316