Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)3.6g2.9kcal0.6g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl2.3g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaatti 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g15kcal1.4g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko13g8kcal0.7g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.4g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g60kcal5.5g3.1g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239