Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 6.3g2.8kcal0g0.6g0g0.1g
Sokeri1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g3.9g14kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g56kcal1.2g8.6g1.8g1g
Valittu annoskoko13g28kcal0.6g4.3g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.3g2.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g220kcal4.7g33.6g7g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248