Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.6g15kcal1.2g0g1.1g0g
Maissi jyvät 5.2g7.5kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa2g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g50kcal3g2.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko13g25kcal1.5g1.3g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.8g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g196kcal11.7g10.2g10.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729