Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl5.3g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g1.8g4.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Välipalakeksi, digestive 1.6g6.8kcal0.1g0.9g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g86kcal1g8.6g5.2g0.2g
Valittu annoskoko13g43kcal0.5g4.3g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g22kcal0.3g2.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g338kcal3.9g33.6g20.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912