Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 1g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Puolukka 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g8kcal0.2g1.4g0g0.2g
Valittu annoskoko13g4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.5g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315