Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.6g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 4.7g11kcal0.5g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g32kcal1.2g2.2g2g0.2g
Valittu annoskoko13g16kcal0.6g1.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.3g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g124kcal4.7g8.6g7.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686