Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 6.2g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.6g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g59kcal1.6g1g5.2g0.6g
Valittu annoskoko13g29kcal0.8g0.5g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.4g0.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g232kcal6.3g3.9g20.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794