Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)2.9g3.5kcal0.6g0g0.1g0g
Seitifilee (Findus)3.9g2.7kcal0.7g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g2.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Korppujauho 1.5g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g32kcal3.6g2.4g1g0.2g
Valittu annoskoko13g16kcal1.8g1.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.9g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g128kcal14.2g9.4g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=351097