BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)10g20kcal1.6g0.1g1.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g45kcal3.2g1.4g3g0g
Valittu annoskoko13g23kcal1.6g0.7g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.8g0.4g0.8g0g
Arvot/100g100g179kcal12.6g5.5g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811