Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1.8g6kcal0.4g0.9g0.1g0.1g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl1.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g1.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 4.1g0.5kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g30kcal1.4g2.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko13g15kcal0.7g1.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.4g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g116kcal5.5g9.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565