Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Seiti x-tra3.6g2.9kcal0.6g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g21kcal1.4g1.2g1g0g
Valittu annoskoko13g11kcal0.7g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g84kcal5.5g4.7g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842