Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)1.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)1.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Banderos chunky salsa, annos 300g0.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.2g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g35kcal1.6g3.4g1.4g0g
Valittu annoskoko13g17kcal0.8g1.7g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.4g0.9g0.4g0g
Arvot/100g100g135kcal6.3g13.3g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255