Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7g4.4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.8g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.7g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g53kcal1.4g4.4g3g0.4g
Valittu annoskoko13g27kcal0.7g2.2g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.4g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g209kcal5.5g17.3g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197