Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty6.3g18kcal1.4g2.8g0.1g0g
Oliiviöljy 0.6g4.9kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.8g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g54kcal2.8g6.2g1.8g0g
Valittu annoskoko13g27kcal1.4g3.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.7g1.6g0.5g0g
Arvot/100g100g210kcal10.9g24.2g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903