Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore4.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g5.4g20kcal0.4g2.7g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g58kcal0.8g9.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko13g29kcal0.4g4.7g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.2g2.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g227kcal3.1g36.7g7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847