Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.4g18kcal0g0g2g0g
Sokeri 3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Kananmuna kuoreton3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g1g6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g97kcal1.2g10g5.6g0.2g
Valittu annoskoko13g49kcal0.6g5g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g24kcal0.3g2.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g378kcal4.7g38.8g21.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563