Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g16kcal1g1.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko13g8kcal0.5g0.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3.9g7g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073