Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g2.5g8.7kcal0.3g1.7g0g0.1g
Kurpitsansiemen, Risetti1.2g6.6kcal0.2g0.5g0.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.8g5.3kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g0.5g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Hasselpähkinä 0.8g5kcal0.1g0g0.5g0.1g
Pellavansiemen kokonainen 0.4g2kcal0.1g0g0.2g0.1g
Auringonkukansiemen 0.8g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g71kcal2.4g5g4.6g0.8g
Valittu annoskoko13g35kcal1.2g2.5g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal0.6g1.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g274kcal9.3g19.4g17.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377305