Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 7g8.8kcal1.5g0g0.3g0g
Valio Viola Mustapekka 100g1.6g7.4kcal0.2g0.1g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio3.1g2kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g41kcal3.4g0.4g2.8g0g
Valittu annoskoko13g20kcal1.7g0.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.9g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g159kcal13.3g1.6g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474