Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 2.1g0.7kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kurkku,tuore 100g5.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)5.5g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g10kcal0.4g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko13g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g37kcal1.5g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712