Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 9g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Tonnikala öljyssä 2.2g4.1kcal0.6g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g19kcal1.6g0.4g1g0.4g
Valittu annoskoko13g10kcal0.8g0.2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.4g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g74kcal6.2g1.6g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141083