Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g3.1g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Korppujauho 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g38kcal3g2.6g1.6g0g
Valittu annoskoko13g19kcal1.5g1.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.8g0.7g0.4g0g
Arvot/100g100g147kcal11.6g10.1g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676