V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.3g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Aprikoosi, kuivattu 0.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Luumu kivetön 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)0.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.2g4kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.3g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g17kcal0.6g2.4g0.4g0.8g
Valittu annoskoko13g9kcal0.3g1.2g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g65kcal2.3g9.2g1.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720