Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Munan keltuainen0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g0.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g5.2g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Smetana1g3.8kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g56kcal0.8g6.4g3g0.6g
Valittu annoskoko13g28kcal0.4g3.2g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.2g1.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g215kcal3.1g24.6g11.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946