Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2.9g3.7kcal0.6g0g0.1g0g
Naudan paahtopaisti2.9g3.3kcal0.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g16kcal2.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko13g8kcal1.2g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal9.3g1.6g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355