Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu3.4g12kcal0.4g2.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.5g0.4kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Voi 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.4g1.4kcal0g0g0.1g0g
Appelsiini, kuorittu 1.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g66kcal2g8g3g0g
Valittu annoskoko13g33kcal1g4g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g17kcal0.5g2g0.8g0g
Arvot/100g100g259kcal7.8g31.3g11.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429