Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1.9g3.6kcal0.5g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)2.7g1.9kcal0.3g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g31kcal2g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko13g15kcal1g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g120kcal7.8g1.6g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769