JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 10g13kcal2.1g0g0.4g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g1.5g3.3kcal0.5g0g0.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g0.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g37kcal5.6g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko13g19kcal2.8g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal1.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g142kcal21.5g0.8g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642