Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Fariinisokeri2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Pandan tumma suklaa 150 g1g5.1kcal0g0.5g0.3g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g1.4g7.2kcal0.1g0.7g0.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.7g4kcal0.1g0g0.3g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g115kcal1.2g8.6g8g0.4g
Valittu annoskoko13g57kcal0.6g4.3g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g29kcal0.3g2.2g2g0.1g
Arvot/100g100g442kcal4.6g33.1g30.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773