Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 9g16kcal1.6g0g1g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.8g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.3g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g45kcal3.8g0g3.2g0g
Valittu annoskoko13g22kcal1.9g0g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal1g0g0.8g0g
Arvot/100g100g170kcal14.5g0g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765