Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g54kcal0.2g5.4g3.2g0.2g
Valittu annoskoko13g27kcal0.1g2.7g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.1g1.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g209kcal0.8g20.9g12.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891