Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Pekoni rasvainen 2g7.4kcal0.2g0g0.7g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 5.6g7.8kcal1.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g35kcal2.8g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko13g18kcal1.4g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.7g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g136kcal10.9g1.6g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849