KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Retiisi 1g0.2kcal0g0g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g1g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 2.4g4.8kcal0.1g0g0.5g0.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g1.3g1.3kcal0.2g0g0g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g1.3g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g27kcal1.6g0.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko13g13kcal0.8g0.3g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.4g0.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g103kcal6.2g2.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235950