Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g12kcal0.4g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko13g6kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g48kcal1.5g4.6g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529