Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g6.6g23kcal0.5g5.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 2g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana, paistettu 0.9g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.9g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g59kcal1.6g10.6g1g0g
Valittu annoskoko13g30kcal0.8g5.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.4g2.7g0.3g0g
Arvot/100g100g230kcal6.2g41.1g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346605