Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g0.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Puolukka 2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustikka metsä- 3.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Neljänviljanhiutale 0.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Fariinisokeri0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g55kcal0.8g8g1.6g1g
Valittu annoskoko13g27kcal0.4g4g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.2g2g0.4g0.3g
Arvot/100g100g211kcal3.1g30.8g6.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260