Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1.8g6.5kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g1g3.7kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g5.2g8.8kcal0.1g0.1g0.9g0g
Mustikka metsä- 3.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g57kcal1.2g6.8g2.6g1g
Valittu annoskoko13g29kcal0.6g3.4g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.3g1.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g220kcal4.6g26.2g10g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243669