Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g3.9g4.5kcal0.9g0g0.1g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.5g2.4kcal0g0g0.2g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g22kcal1.8g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko13g11kcal0.9g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6.9g2.3g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368