Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.8g7.9kcal0.9g0g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Punaviini, 12%0.9g0.7kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 2.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa2.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g27kcal1.8g1g1.6g0.2g
Valittu annoskoko13g14kcal0.9g0.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g103kcal6.8g3.8g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267