Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g50g185kcal2.3g15.5g12.5g1.9g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g20g22kcal4.6g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g25g35kcal1.9g3g1.7g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g495kcal18g39g29.4g4g
Valittu annoskoko120g248kcal9g19.5g14.7g2g
Annoskoko puolitettuna60g124kcal4.5g9.8g7.4g1g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.3g12.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822